Connect with us

Hi, what are you looking for?

General

Enkele veel voorkomende soorten oosterse vloerkleden

Veelgebruikte natuurlijke materialen zoals zijde, wol en katoen, het oosterse tapijt staat bekend om zijn zware textiel en een breed scala aan gebruik. Deze tapijten kunnen een stapel of plat geweven kleden zijn en speciaal ontworpen om de duurzaamheid en duurzaamheid van alle elementen te garanderen. Oosters; tapijten zijn de ideale keuze voor het drukke verkeer. Eerder werd het vloerkleed geweven voor meerdere doeleinden, zoals decoratie, vloerbekleding, draagtassen en nog veel meer. Ook werden deze oosterse tapijten gebruikt voor islamitische gebeden. Deze oosterse tapijten zijn het populairst onder huiseigenaren omdat het verschillende ontwerpen, textuur en resistanten heeft.

Afgezien van het gebruik als vloerbedekking, ze worden gebruikt voor kunst aan de muur en kan worden gevonden vele andere vormen, zoals kussens , kussens en zelfs poeven.Afkomstig uit Marokko naar Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Centraal-Azië tot Noord-India, oosterse tapijten hebben de rijkste geschiedenis. Dit mooiste artistieke stuk is het resultaat van de grootst mogelijke creativiteit en jarenlange ervaring. Dit zijn meestal handgeweven tapijten. Hier zijn echter enkele van de soorten oosterse tapijten die je zullen helpen meer te weten over oosterse tapijten:

Perzische tapijten

Deze Perzische tapijten zijn afkomstig uit Iran (vroeger bekend als Perzië) en zijn een soort oosterse tapijten. Deze Perzische tapijten zijn een van de oudste en traditionele tapijten. Vaak gekenmerkt met klassieke motieven zoals kruiken, kruisen, kammen, granaatappels, kaf en nog veel meer. Traditioneel werden gewone kleuren zoals rood, bruin, blauw, beige en goud gebruikt om een ​​prachtige combinatie van creatie en kleur te geven.

Plat geweven kelims

Kelim tapijten zijn pileless tapijten die plat geweven zijn. Het is een van de meest gebruikte tapijten onder huiseigenaren. De textuur van de kilim tapijten is minder luxueus dan andere traditionele oosterse tapijten. Omdat ze plat geweven zijn, hebben ze prachtige slanke en lichte eigenschappen die het aantrekkelijker en veeleisender maken. Ze komen meestal in opvallende, donkere kleuren zoals rood, goud, marine en bosgroen. Ook kun je vinden dat kilims worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals kelim kussens , kelim kussens , kelim sofa gooit en nog veel meer.

Chobi Ziegler

Dit is een van de traditionele oosterse tapijten die populair is vanwege de gedempte kleurencombinatie en het klassieke ontwerp. De zachte textuur is absoluut aangenaam voor de voeten en vormt een ideaal tapijt voor vloerbedekking. De stevige en toch zachte textuur van het tapijt is geschikt om de vloer te ondersteunen en scheuren of vlekken op de vloer te voorkomen.

Ikat Rugs

Dit vloerkleed heeft zijn naam te danken aan zijn ontwerppatroon ‘Ikat’. Het ontwerp is een van de oudste ontwerpen ter wereld. Het Ikat-ontwerp heeft zich verspreid over enkele van de belangrijkste landen, zoals Peru, Japan, India en Jemen. Het Ikat-kleedproces omvat unieke kleuren vanwege de prachtige kleurvariatie en -diepte.

Bokhara Rugs

Bokhara-tapijten hebben hun naam gekregen naar hun vestigingsnaam als Bukhara, Oezbekistan. Dit staat ook bekend als een historische tapijtproducent met een kenmerkende stijl. Deze hebben meestal ovaalvormige motieven ingebed in het oppervlak en zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren zoals rood, marine en bruin.

Concluderen

Met een rijke historie zijn deze oosterse tapijten technisch ontworpen met hoogwaardige materialen die resulteren in een maximale duurzaamheid en duurzame schoonheid om uw huisdecor te verbeteren. Maak een verstandige keuze door deze oosterse kleden te analyseren om de esthetiek van uw huis te accentueren.

Advertisement

You May Also Like

General

According to the Department of Transportation in United States, for every 51 minutes in America, someone can be killed in a drunk driving crash,...

General

Things can turn pretty complicated with mobile phones, laptops, video games, or our Home Theater Systems. Technology has undoubtedly helped us in evolving and...

Business

Are you single and still steering away from buying life insurance plans? This may be a big mistake that you should rectify at the...

Business

Nowadays, it is very crucial for the business owners to have a customer-centric attitude as that’s the only way to meet the expectations. From...

Copyright © 2020 Forbesmoz.com. All Right Reserved.